Školení GFMi aneb “jak se stále zlepšovat”

31. 1. 2018 | ze života beFit

Školení GFMi aneb “jak se stále zlepšovat”

GFMi – group fitness management intensive

Ahoj, zdravím všechny beFiťačky, tentokrát bychom vám chtěli povědět něco málo ze zákulisí našeho studia. Zhruba před týdnem jsme se já (Terka Fialová) a Míša Procházková účastnily školení pro managery fitness center, která nabízejí skupinová cvičení a specializují se na programy Les Mills. Školení probíhalo v Praze, trvalo dva dny a své zkušennosti nám přijel předat finský LM instruktor a majitel fitness centra Jarno Tynkkynen. 

Jarno byl sympaťák už od pohledu a shodou okolností jeho první fitness centrum bylo dámské, stejně tak, jako je i náš beFit. 

Společně s námi byli na školení manageři, instruktoři a profíci přes sociální sítě z Prahy a okolí. Probrali jsme snad úplně všechno, co by měl správný klub mít, bavili jsme se o vizi, misi, hodnotách, cílech, přístupu ke klientům a k lektorům, sestavování rozvrhu, motivaci, o potřebách klientů, nabírání lektorů a jejich vývoji, kontrole kvality lekcí, o designu studia, marketingu a samozřejmě o tom jak být dobrý leader. Ráda bych se s vámi podělila o pár těchto informací.

Naší vizí je tvořit krásné a úspěšné ženy, které jsou spokojené sami se sebou. Jako jediné centrum v Brně nabízíme světově nejpopulárnější cvičení Les Millls a naší misí je dostat se pod kůži celému Brnu a ukázat mu, jaké benefity může člověk návštěvou těchto programů získat. Našemi hodnotami jsou zdraví, radost z pohybu, kvalitní služby, přátelská atmosféra a plnohodnotný život. Na školení nás také velice oslovil způsob nabírání nových lektorů, a proto máme naplánovaný casting, který proběhne 3. 2. u nás ve fitness centru. Samozřejmě, že nezůstaneme jen u toho, stále se snažíme na sobě pracovat, aby jste byly spokojené jak vy, naše klientky, tak i naše lektorky a recepční. 

Body step s Jarnem byl součástí těchto dvou úžasných dnů, zde můžete kouknout na video:  img_2231 img_2234.

Zdraví Terka s Míšou