Rudolfův vánoční večírek vol. 1

13. 12. 2017

Ahoj beFiťačky,

toto je náš úplně první příspěvek do sekce “Ze života”. A právě proto, že velká část vás všech se účastnila našeho vánočního večírku, přijde nám více než vhodné toto posezení, které bylo vyvrcholením celého roku 2017 zde zaznamenat. Blíží se konec roku 2017, ale my našlapujeme do nového roku 2018 s novým designem webu a spoustou novinek, na které se můžete těšit a určitě je s vámi budeme sdílet. Už se nemůžeme dočkat!

Nicméně dnes už je tomu několik dní od našeho vánočního večírku a my s Rudolfem na to stále vzpomínáme. Prohlížíme fotky, jak jsme společně soutěžily během kvízu, popíjely víno, pojídaly zdravé dobroty připravené od lektorek a užívaly si večera. Teda alespoň doufáme, že jste si to užily stejně jako my. Protože nám se to líbilo moc!

V průběhu večírku probíhalo spoustu aktivit. Hned ze začátku všemi oblíbená instruktorka, Tereza Fialová (brzy pouze Aurmüllerová, momentálně necvičící z důvodu rozbitého kolínka, čekajícího na opravu, pozn. redakce), vyhlásila výsledky soutěže #beoneteam a zahájila vánoční “mecheche”.

Vyhlášení soutěže #beoneteam bylo napínavé, jelikož vítězky soutěže až do posledního chvíle netušily, kdo vyhrál. Poslední týdny soutěže byly neskutečné. Skóre vedoucích týmů se začalo navyšovat mílovými kroky, týmy bojovaly, co jim síly stačily. Celkem se zúčastnilo 55 soutěžících, rozdělených do 11 týmů. Během těchto dvou měsíců probíhající soutěže, členky zvládly dohromady odcvičit neuvěřitelných 1392 lekcí. WOW! To je opravdu úctyhodný výkon. Samozřejmě některé soutěžící chodily více a byly větší tahounky týmu, některé méně, ale společně to všechny dotáhly do úspěšného cíle. Nicméně za zmínku rozhodně stojí výkon absolutní vítězky v jednotlivcích, která dokázala navštívit 66 lekcí, ano, čtete správně nejedná se o překlep. 66 lekcí během dvou měsíců. Touto hrdinkou soutěže se stala Nikola Leblochová. Avšak absolutní vítězství v kategorii jednotlivec neměla vůbec jednoduché, soupeřky jí zdárně šlapaly na paty, ale Nikča se nenechala a dotáhla do vítězného konce. S 57 odcvičenými lekcemi se na druhé místo zařadila Denisa Olečková a s 55 Markéta Lažová. Ještě jednou gratulujeme a doufáme, že vám vaše cvičící euforie vydrží i nadále a užijete si zaslouženě vybojované ceny.

Po vyhlášení soutěže jsme si daly nějaký čas na seznámení, okoštování vína a ochutnání zdravých dobrot. Poté následoval soutěžní kvíz. Některé otázky v kvízu teda rozhodně nebyly jednoduché, lektorky Žanča s Kačkou si nás pěkně otestovaly, jak jsme na tom se znalostmi o Les Mills, výživě, cvičení a beFIT. Alespoň jsme se všechny dozvěděly něco nového. Vítězkou s nejvíce správnými odpověďmi se stala Silvie Šurková, která od nás jako dárek obdržela sportovní tašku Les Mills.

Po náročném kvízu následovala občerstvovací pauza. Protože překrvený mozek od samého přemýšlení je třeba zase odkrvit nějakými dobrotami. A to třeba proteinovými tyčinkami, o kterých si pro nás Romča s Kačkou připravily poučné povídání.

Skoro každá z nás zná ten pocit. Máš náročný den, dobíháš na poslední chvíli na lekci, kručí ti v žaludku, svačinu nemáš, tak si zaběhneš před lekcí do přízemí do naší milované drogerie DM. Ještě že ji tady máme, co? Poslední záchrana. Ale jak si vybrat z toho množství proteinových tyčinek, co na tebe kouká z regálu? Která je nejlepší před lekcí a která po lekci? Která obsahuje cukry, sladidla, která má víc proteinu atd.? To vše a mnohem víc nám holky prozradily v krátké přednášce spojené s ochutnávkou.

V průběhu večera proběhlo i neplánované krátké “zpátky do minulosti” ke starším choreografiím Les Mills, když se lektorka Míša snažila rozvzpomenout a ukázat nám její oblíbené starší choreografie.

A na závěr tedy pouze jedno velké poděkování vám všem, že jste se zúčastnily, a hlavně že vás bavíme. Protože vy nás bavíte moc a jste pro nás tím pohonným motorem, abychom se neustále zlepšovaly a byly tu pro vás! Vánoční večírek hodnotíme palcem nahoru a srdíčkem k tomu. Moc se nám to líbilo. Nás, jako lektorky, baví poznávat naše klienty.  Protože z klientek se dost často stávají kamarádky. A to je náš hlavní cíl a motto, kterého se snažíme držet. Nejde nám pouze o to být tím nejlepším fitkem, ale snažíme se být tím nejlepším fitkem a místem zároveň, které bude spojeno nejen se cvičením, ale i přátelským prostředím a tvořící se komunitou.

Avšak sama řekni, nebaví tě víc lekce, na které znáš ostatní holky a lektorku? Protože nás to rozhodně baví víc, když vidíme na lekci samé známé tváře. A víme, že před lekcí a po lekci můžeme prohodit pár slov, zajít společně na vánoční punč nebo kávičku.

P.S. Skvělým příkladem toho, že v tom všem jedeme společně a táhneme za jeden provaz bylo povzbuzení lektorky Žanči, jelikož měla ráno 6.40 lekci. Tak aby v tom ranním vstávání nebyla sama, na večírku jsme vytvořily početný tým včetně lektorek, který s plným nasazením dorazil ráno na lekci a společně jsme vypotily dobroty z vánočního večírku.

Brzy zase na viděnou.

Za BeFIT tým,
Tereza Ansorgeová